Web Analytics Made Easy - Statcounter

سانحه رانندگی در مسیر بدره عراق ، چهارکشته و سه مجروح برجای گذاشت ..

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۰۳۷۲۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوانح ریلی به ۳.۵ سانحه در هفته کاهش یافت

تین نیوز

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: با پیگیری های انجام شده، از هفته ای ۴.۵ سانحه در سال ۱۳۹۹ به هفته ای ۳.۵ سانحه در سال ۱۴۰۲ رسیدیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سیدمیعاد صالحی امروز در مراسم تقدیر از برترین های ایمنی ریلی بیان کرد: ما از هفته ای ۴.۵ سانحه در سال ۱۳۹۹ با کاهش مستمر سوانح، به هفته ای ۳.۵ سانحه در سال ۱۴۰۲ رسیدیم. اگرچه حتی یک سانحه هم زیاد است اما این کاهش نشان از اختصاص بودجه، اولویت گذاری، پیگیری و عملیات شبانه روزی در این بخش است.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: امروز از کسانی که در مناطق مختلف و ساحت های مختلف ستاد و عملیات، برای کاهش سوانح تلاش کردند تقدیر می کنیم. امروز مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان به پرسنل مناطق برتر (شرق، شمال شرق و خراسان) از مدیرکل تا مدیر مسئول واریز می شود. این کار نقطه عطفی است اما امیدواریم بشارت ها در بخش کاهش سوانح بیشتر شود. 

صالحی با بیان اینکه ایمنی به مثابه وضو برای نماز است، اظهار کرد: یک سوم واگن های باری در سیر بدون ترمز سیر می کردند و امروز حتی یک واگن بدون ترمز سیر نمی کند. سریع السیر شدن قطار و برقی کردن حتما مهم است اما در همین فضای دیزلی باید ایمنی داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در سال های گذشته ۸۰۰۰ واگن به صورت شیر بسته (بدون ترمز) در کشور سیر می کرد و کسی اهمیت نمی داد، اما امروز این آمار به صفر رسیده است. سال گذشته روی موضوع عدم سیر واگن ها به صورت شیربسته تاکید کردیم و پای آن ایستادیم و امروز دست کم ۷۰۰۰ واگن از ۸۰۰۰ واگن یاد شده (معادل یک سوم کل واگن های راه آهن) به سیر حرکت بازگشته اند.

وی اظهار کرد: لایحه بودجه این روزها در مجلس درحال نهایی شدن است. کل بودجه برای تعمیرات و نگهداری ناوگان، ۵۰۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده اما برای واردات بنزین و گازوئیل، ۱۴۰ هزار میلیارد تومان بودجه پیش بینی شده، آن هم در کشوری که مهد فرآورده های نفتی است.

مدیرعامل شرکت راه آهن در پایان خاطرنشان کرد: ای کاش ۱۰ هزار میلیارد تومان از این ۱۴۰ هزار میلیارد تومان که در خودروهای ما دود می شود و ۲۰ هزار کشته و ۱۲۰ هزار مجروح جاده ای به جا می گذارد را به حمل و نقل ریلی اختصاص می دادند برای نگهداشت خط و ناوگان تا ما با افزایش جابه جایی بار و مسافر، به اندازه ۲۰ هزار میلیارد تومان صرفه جویی می کردیم.  

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سوانح ریلی به ۳.۵ سانحه در هفته کاهش یافت
  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • ۶ فوتی و مصدوم در تصادف پراید و پارس در محور سرو ارومیه
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند